Fijn dat je er bent!
Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan. We gebruiken ze niet voor marketingdoeleinden.

Oke

Nieuws

Aangepaste openingstijden tijdens de vakantieperiode

In verband met de vakantie hanteren wij gedurende de maand augustus onze aangepaste openingstijden.

Lees verder

Geen enkele luchtwasser is hetzelfde

In Bedrijvig Uden wordt iedere editie ingezoomd op een specifiek product, in de editie van juni staat de industriële luchtwasser van VBV elektro en kunststof centraal.

Lees verder

Maatregelen i.v.m. COVID-19 virus

Wegens de snelle verspreiding van het COVID-19 virus proberen we u en onze medewerkers te beschermen met een aantal maatregelen.

Lees verder

Techniek Dag Uden verzet

Helaas hebben we vanwege de uitbraak van het COVID-19 besloten om Techniek Dag Uden te verzetten naar zaterdag 20 maart 2020.

Lees verder

Techniek Dag Uden

Kennis is onmisbaar voor techniek en techniek is onmisbaar voor de toekomst. Tijdens Techniek Dag Uden krijg je de kans om te zien hoe veelzijdig de wereld van techniek is. Werken in de techniek betekent dat je werkt met je handen.

Lees verder

Bijzonder project voor VBV elektro en kunststof

Een bijzonder moment voor de medewerkers van VBV Elektro & Kunststof in Uden afgelopen maandag. Ze werkten de laatste tijd aan hun grootste luchtwasser project tot nu toe. Maandag ging de 18 meter lange luchtwasser op transport naar&

Lees verder

Elektrische- en klimaatinstallatie pluimveestallen

In Odiliapeel hebben wij de volledige elektrische- en klimaatinstallatie gerealiseerd in de nieuwe vleeskuiken ouderdierenstal van onze opdrachtgever VEKU.

Lees verder

Het is leuker om je buurman te helpen

Van Boxtel Volkel (VBV) is al 35 jaar een vertrouwd adres voor industriële oplossingen en ondersteuning. Het bedrijf, gevestigd aan de Koperslagerstraat in Uden, richt zich meer en meer op ondernemers in de directe omgeving.

Lees verder

Thomas® SmartFlow regelt een optimaal klimaat voor vleesvarkens

In het Brabantse Odiliapeel worden twee gloednieuwe vleesvarkenstallen gebouwd.

Lees verder

Contact

Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen!


Tel.: 0413-273559
Email: info@vbv.nl

Contactformulier