Fijn dat je er bent!
Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan. We gebruiken ze niet voor marketingdoeleinden.

Oke

Ontvang € 100,- cashback op uw aanschaf van de Octalarm-Touch

Kunt u nog vertrouwen op uw huidige alarmmelder?

Gemiddeld zijn de melders in het veld wel 15 jaar oud en we constateren zelfs uitschieters naar 25 jaar oude melders. Ook door de adviseurs van verzekeraars wordt regelmatig nog een oude melder aangetroffen als zij bijvoorbeeld een aanvraag voor een verstikkings- of gewasschadeverzekering in behandeling nemen. Maar is deze melder nog wel veilig en betrouwbaar? Kunt u er nog steeds blind op vertrouwen dat uw alarmen worden uitgebeld?

Minder betrouwbaar en grotere kans op storing.

De elektronische onderdelen van de printplaat slijten en oude apparaten missen aansluiting met de technologie van tegenwoordig. Als richtlijn kunt u aanhouden dat de betrouwbaarheid van uw melder versneld zal afnemen bij alarmmelders ouder dan 10 jaar. Afhankelijk van de gebruikscondities en het uitzetten van de 2G en 3G telecomnetwerken kan dit zelfs eerder zijn. 'Hij doet het toch nog' zou geen reden moeten zijn om uw vermogen met een waarde van tonnen of misschien wel miljoenen te bewaken met apparatuur van soms wel 15 jaar of ouder. Voorkom schade, vervang uw meer dan 10 jaar oude alarmmelder en maak gebruik van de alarmmelder cashback actie.

Uw oude melder is geld waard!

Investeer nu in de Octalarm-Touch van Adésys en ontvang van hen € 100,- terug op uw bankrekening. Wij bestellen uw nieuwe melder en ruilen hem in 1 bezoek om voor uw oude melder. Zo voorkomt u dat u tijdelijk zonder alarmering zit en wij garanderen u een veilige en betrouwbare installatie. Adésys stort na ontvangst van de oude melder het bedrag terug op de door u opgegeven bankrekening.

Ja, ik wil mijn melder omruilen: Neem contact met ons op (onder vermelding van Adesys Octalarm-Touch).

Meer info over de actie.

Contact

Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen!


Tel.: 0413-273559
Email: info@vbv.nl

Contactformulier