Fijn dat je er bent!
Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan. We gebruiken ze niet voor marketingdoeleinden.

Oke

Techniek Dag Uden

Op loopafstand van elkaar bevinden zich op het industrieterrein Hoogveld in Uden een groot aantal interessante bedrijven. Samen met acht omliggende bedrijven organiseren wij een grootschalige open dag. Op deze open dag krijg je de kans om een kijkje te nemen achter de schermen. Voor jong en oud is er genoeg te zien en te beleven!

Kennis is onmisbaar voor techniek en techniek is onmisbaar voor de toekomst. Tijdens Techniek Dag Uden krijg je de kans om te zien hoe veelzijdig de wereld van techniek is. Werken in de techniek betekent dat je werkt met je handen, je hoofd én je hart, iets wat wij graag willen laten zien!

Heb jij een hart voor de techniek? Is jouw nieuwsgierigheid geprikkeld? Zin om techniek te ontdekken? Wij verwelkomen jou graag op Techniek Dag Uden!

 

Datum en tijd: Zaterdag 14 mei 2022, 10:00 - 15:00 uur

Locatie: Industrieterrein Hoogveld Uden

Deelnemende bedrijven: Van de Graaf interieurbouw, SLB Group, VBV elektro en kunststof, Jonkers Riooltechniek, VRS, Van den Heuvel transport, DKH metaal, Autoschade Herstel Paul Hol.

Zie ook www.techniekdaguden.nl

Contact

Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen!


Tel.: 0413-273559
Email: info@vbv.nl

Contactformulier