Fijn dat je er bent!
Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan. We gebruiken ze niet voor marketingdoeleinden.

Oke

Over VBV

VBV elektro en kunststof is een kwalitatief technisch hoogstaand bedrijf met een innovatief, meedenkend en oplossingsgericht karakter in de regio Uden. VBV is zowel lokaal als internationaal actief in de industriële automatisering, elektro- en kunststoftechniek. Met onze honderd medewerkers werken we dagelijks aan de meest uiteenlopende en uitdagende technische projecten. Bij VBV staat diversiteit in de techniek centraal. Om tot een mooi resultaat te komen, waar zowel onze opdrachtgevers als onze medewerkers gelukkig van worden, werken we zowel met onze handen (vakmanschap) als met ons hoofd (kennis). Dit doen we door creatief mee te denken met de opdrachtgever, goed na te denken over onze projecten en door slimme oplossingen te vinden én te maken. Daarom zeggen we dan ook graag: 

Goed bedacht. Slim gemaakt.

VBV elektro en kunststof bestaat uit twee werkmaatschappijen: Van Boxtel Elektro en Van Boxtel Kunststof.

Van Boxtel Elektro

Van Boxtel Elektro is met name actief in de industriële automatisering, elektrotechniek, agrotechniek en beveiligingstechniek. Een groot deel van onze dagelijkse werkzaamheden bestaat uit het uitvoeren van projecten bij de opdrachtgever. Daarnaast zijn er ook verschillende werkzaamheden die bij ons op het bedrijf worden uitgevoerd, zoals het maken van besturingskasten op onze panelenbouw-afdeling. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk actief in de food, feed en agro, de machinebouw, de procesindustrie, milieutechniek en de utiliteitsbouw. Ons doel is het ontzorgen van de klant, van advies tot nazorg. 

Van Boxtel Kunststof

Van Boxtel Kunststof is met name actief in de kunststof bewerkingstechniek. In onze kunststof werkplaats worden door onze vakmensen dagelijks de meest uiteenlopende kunststof bewerkingen toegepast. Denk hierbij aan frezen en zagen, maar bijvoorbeeld ook aan het lassen van kunststof of aan vacuümvormen. Het maken van een kunststof product begint met een idee van de opdrachtgever, waarin meedenken ons sleutelwoord is. Om het idee tot een product te verwezenlijken komt er natuurlijk naast het ontwerpen een stuk tekenwerk, engineering en werkvoorbereiding om de hoek kijken.

Bedrijfsfilm

Cases

HAS afstudeerproject filtersysteem voor de pluimveehouderij

Bekijk case

Rendement en dimensionering VBV warmtewisselaar

Bekijk case

Automatisering mestbewerkingsinstallatie

Bekijk case

Contact

Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen!


Tel.: 0413-273559
Email: info@vbv.nl

Contactformulier