Fijn dat je er bent!
Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan. We gebruiken ze niet voor marketingdoeleinden.

Oke

Voor gebouwgebonden installaties, utiliteitsgebouwen, beveiligingstechniek, energieverdeling en infrastructuur, verdeelinrichtingen, trafo- en compactstations en PV-installaties bent u bij VBV aan het juiste adres. We bieden ook service aan voor uw elektrotechnische installaties en we kunnen inspecties en keuringen uitvoeren. Aangezien service bij ons hoog in het vaandel staat, hebben wij een 24-uurs storingsdienst om het gewenste serviceniveau te kunnen leveren. 

Utilititeitsbouw

We verzorgen complete elektrische installaties voor de utiliteitsbouw. Voorbeelden hiervan zijn elektrische installaties in een bedrijfsruimte, productiehal, werkplaats, loods, winkel, fabriek of kantoor. Meedenken met de klant staat bij ons centraal. Op deze manier maken we installaties waar zowel onze monteurs als onze klanten trots op zijn. 

Verdeelinrichtingen, energieverdeling en infrastructuur

Alle diensten en componenten die nodig zijn om energie van A naar B te transporteren kunnen gezien worden als infrastructuur. Denk hierbij aan hoofdverdelers, onderverdelers, groepenkasten, bekabeling en gootsystemen. Wij engineeren, assembleren en monteren complete oplossingen op het gebied van energieverdeling. 

 

 

PV-installaties

Onze professionele zonnepaneleninstallaties zijn specifiek gericht op de zakelijke markt. Met een hoge kwaliteit PV-installatie van VBV wordt het voor grootverbruikers mogelijk om eigen duurzame energie op te wekken en zo flink te besparen op energiekosten. Onze experts houden zich dagelijks bezig met het ontwerpen en installeren van nieuwe zonnepanelen installaties. Wij zijn gespecialiseerd in middelgrote PV-installaties vanaf ongeveer 50 panelen en verzorgen zowel het DC-gedeelte (de panelen op het dak) en het AC-traject (de aansluiting in de groepenkast) met een op maat gemaakte oplossing. Om de hoogste kwaliteit te garanderen werken wij met de beste merken en materialen zoals het SolarEdge systeem met optimizers of met stringomvormers van Growatt en Fronius. Daarnaast bieden we ook onderhoud en beheer voor zonneparken en installeren we AC-installaties voor grote projecten. Ook voor energie-opslag en management kunt u bij ons terecht. Wij kunnen voorzien in batterijen voor energieopslag voor de zakelijke markt (containers met accu's). Daarnaast bieden we ook software voor energiemanagementsystemen, deze software kijkt naar de marktprijs van energie en besluit wanneer energie moet worden gebruikt, opgeslagen of teruggeleverd.

Datanetwerken en ICT

Naast de elektrische installatie kunnen wij ook de datanetwerkinstallatie en glasvezelverbindingen in uw gebouw aanleggen. Daarnaast verzorgen wij ondersteunende werkzaamheden op het gebied van ICT, beveiligingstechniek, telecom, geluidinstallaties en toegangscontrole. 

Trafo- en compactstations

Om aansluitingen op het middenspanningsnet van de netbeheerder te koppelen met uw elektrische installatie realiseren wij trafo- en compactstations. Daarnaast kan het in sommige gevallen aantrekkelijk zijn om een eigen middenspanningsnet te realiseren. Wij helpen u hierbij vanaf advies tot en met nazorg en vanaf netbeheerder tot eindgebruiker.

Service en onderhoud

Door regelmatige service en preventief onderhoud van uw elektrotechnische installaties voorkomt u problemen, storingen en zelfs het stilleggen van uw processen. Onze monteurs zijn opgeleid en hebben ervaring met systemen binnen de utiliteitsbouw, gebouwgebonden installaties en industriële installaties. We voeren zowel reparaties als onderhoud uit aan uw bestaande installatie. Daarnaast staan onze servicemonteurs paraat indien er een directe storing moet worden verholpen. 

Inspecties

Niet alleen de wetgever maar ook verzekeraars schrijven voor dat uw elektrische installatie periodiek geïnspecteerd moet worden door een bevoegde installateur of keuringsinstantie. VBV levert en onderhoudt niet alleen elektrische installaties maar kan deze installaties ook keuren. Daarnaast werken wij samen met een gecertificeerde inspecteur die de door ons aangelegde installaties keurt, om zo een frisse blik op onze installaties te behouden. Voor meer informatie over NEN1010, NEN3140, NT8220, Scope 8 of Scope 10 keuringen kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.

Contact

Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen!


Tel.: 0413-273559
Email: info@vbv.nl

Contactformulier