Fijn dat je er bent!
Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan. We gebruiken ze niet voor marketingdoeleinden.

Oke

VBV elektro en kunststof organiseert: Techniek Dag Uden & Open dag

Techniek Dag Uden: vrijdag 1 maart

Kennis is onmisbaar voor techniek en techniek is onmisbaar voor de toekomst. Tijdens Techniek Dag Uden krijg je de kans om te zien hoe veelzijdig de wereld van techniek is. Werken in de techniek betekent dat je werkt met je handen, je hoofd en je hart, iets wat wij graag willen laten zien!​ Heb jij een hart voor de techniek? Is jouw nieuwsgierigheid geprikkeld? Zin om techniek te ontdekken?

Wij verwelkomen jou graag op Techniek Dag Uden 2024! 

Datum en tijd: Vrijdag 1 maart 2024, 09:00 - 15:00 uur

Locatie: Industrieterrein Hoogveld Uden

Deelnemende bedrijven: Van de Graaf Interior, Van Rijbroek Staalbouw, SLB Group, DKH metaalbewerking, VBV elektro en kunststof, Raaijmakers en Zn. Bronbemaling, WingPalace, Vloerenbedrijf van Rijbroek, Verbruggen-Volkel, Twans, VOVU, Van den Heuvel Logistiek

Zie ook www.techniekdaguden.nl

Open dag VBV elektro en kunststof: zaterdag 2 maart

Op zaterdag 2 maart openen wij onze deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in ons bedrijf. Jong en oud zijn welkom om een kijkje in ons bedrijf te nemen. Benieuwd wat er achter onze deuren schuil gaat? Zelf aan de slag met een van onze technieken? Of kom je gewoon voor de gezelligheid en de borrel?

Daarnaast openen de andere deelnemers van Techniek Dag Uden ook hun deuren.

Iedereen is van harte welkom!

Datum en tijd: Zaterdag 2 maart, 10:00 - 15:00 uur

Locatie: VBV elektro en kunststof, Koperslagerstraat 2, Uden

Contact

Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen!


Tel.: 0413-273559
Email: info@vbv.nl

Contactformulier