Fijn dat je er bent!
Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan. We gebruiken ze niet voor marketingdoeleinden.

Oke

VBV is een betrouwbare en professionele partner op het gebied van industriële automatisering. Zo ontwerpen en realiseren wij turn-key projecten voor machinebouwers en fabrieken van Uden tot aan Australië. Wij vinden het belangrijk de opdrachtgever en eindgebruiker zo vroeg mogelijk in het ontwerpstadium te betrekken. We hebben veel kennis van industriële processen en we willen gezamenlijk het beste resultaat bereiken. We zijn er graag voor, tijdens en na het project. We zijn voornamelijk actief in de machinebouw en procesindustrie. Onze eindgebruikers bevinden zich voornamelijk in de food, feed en agro, milieutechniek en procesindustrie. Doordat we bij veel installaties op afstand kunnen inloggen, een erg grote voorraad hebben en beschikken over een 24-uurs storingsdienst, kunnen we een erg hoog serviceniveau leveren.

Hardware engineering

Onze hardware engineers ontwerpen in samenspraak met de opdrachtgever en/of eindgebruiker elektrotechnische schema's aan de hand van het P&ID of het functioneel ontwerp. Onze schema's worden gemaakt in EPLAN en AutoCAD. 

Software engineering

Ons team van software engineers verzorgt de besturing voor de meest uiteenlopende installaties. We zijn gespecialiseerd in machinebesturingen, procesbesturingen, SCADA en MES. Veel van onze installaties zijn met het internet verbonden zodat we 24/7 op afstand service kunnen verlenen en stilstand tot een minimum kunnen beperken. Standaard werken bij met Siemens TIA portal maar ook andere software is ons niet onbekend. Daarnaast denken wij graag mee in het slimmer maken van uw proces of installatie door middel van het koppelen van ICT diensten met industriële systemen door gebruik te maken van revolutionaire technologieën zoals internet of things, big data en artificial intelligence. 

Panelenbouw en besturingskasten

Al onze besturingskasten worden gebouwd in onze eigen werkplaats panelenbouw. Hiermee hebben we het voordeel dat onze engineers in nauw contact samenwerken met onze panelenbouwers. Wij verzorgen zowel besturingskasten op maat en seriematige besturingskasten. Kwaliteit staat bij ons voorop en wij gebruiken dan ook alleen A-merk producten in onze schakelkasten. 

Montage en inbedrijfstelling

Nadat een installatie bij ons is geëngineerd en voorbereid kunnen wij de installatie bekabelen en aansluiten op locatie. Naast het bekabelen en aansluiten van de installatie staat er altijd een servicemonteur of software engineer klaar om de installatie, machine of het proces te testen en in te regelen. Wij doen onze werkzaamheden voor nieuw te bouwen installaties maar ook voor installaties die omgebouwd moeten worden. Wij verzorgen de montage en inbedrijfstelling van Uden tot aan de andere kant van de wereld. 

 

Inspectie, service, onderhoud en ondersteuning

Door regelmatige service en preventief onderhoud van uw elektrotechnische installaties voorkomt u problemen, storingen en zelfs het stilleggen van uw processen. Onze servicemonteurs staan dagelijks paraat voor het geval dat er een directe storing moet worden verholpen. VBV levert en onderhoudt niet alleen elektrische installaties maar kan deze installaties ook keuren. Daarnaast werken wij samen met een gecertificeerde inspecteur die de door ons aangelegde installaties keurt, om zo een frisse blik op onze installaties te behouden. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen van technische diensten op het gebied van langlopende werkzaamheden, service werkzaamheden of materiaal(kennis). Of het nu gaat om het instellen van een frequentieregelaar of het inbellen op afstand in een van uw PLC's, onze medewerkers staan voor u klaar.

 
 

Contact

Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen!


Tel.: 0413-273559
Email: info@vbv.nl

Contactformulier