Fijn dat je er bent!
Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan. We gebruiken ze niet voor marketingdoeleinden.

Oke

Bezoek ons op de kunststoffenbeurs

op 14 en 15 september 2022 staan wij op de kunststoffenbeurs in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. De Kunststoffenbeurs is dé ontmoetingsplek voor de gehele keten in de Benelux.
 

De kunststoffenbeurs

De Kunststoffenbeurs is dé ontmoetingsplek voor de gehele keten in de Benelux. Een wereld zonder kunststoffen is haast ondenkbaar. Dankzij de vele mogelijkheden en toepassingsgebieden rollen er dan ook dagelijks wereldwijd miljoenen producten met kunststof van de productiebanden. Van dagelijkse consumentenproducten, (voedsel)verpakkingen tot onderdelen voor machines en auto’s, in bijna elk product zit wel kunststof verwerkt.

De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op, evenals nieuwe optimalisatiemethodes voor bijvoorbeeld spuitgieten, matrijzen- en machinebouw. Bovendien bieden innovaties als 3D-printen, waarbij steeds meer soorten kunststof kunnen worden toegepast, nieuwe perspectieven. Bijvoorbeeld bij het maken van spuitgietmatrijzen, prototypes en als productiemethode voor series. Tijdens de Kunststoffenbeurs ontmoet u in korte tijd belangrijke spekers uit de kunststof- en rubberindustrie. Ook vindt u hier een compleet overzicht van nieuwe materialen, machines en machinebouw, kostprijs-besparing, optimalisatie van productieprocessen, productontwikkeling en smart industry.

Bezoek ons op stand nummer 36! Registreer je gratis kaarten via https://kunststoffenbeurs.nl/

Contact

Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen!


Tel.: 0413-273559
Email: info@vbv.nl

Contactformulier