Fijn dat je er bent!
Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan. We gebruiken ze niet voor marketingdoeleinden.

Oke

Beveiligingsoplossingen bieden de optimale veiligheid voor bedrijven en gebouwen. Zo kunnen ongewenste bezoekers door middel van inbraakbeveiliging worden geweerd en kan door middel van een brandbeveiligingssysteem uw gebouw beschermd worden tegen brand.

Beveiligingsoplossingen zijn van groot belang voor bedrijven en gebouwen, om ongewenste bezoekers buiten de deur te houden en bescherming te bieden tegen brand. VBV biedt professionele beveiligingsoplossingen voor de zakelijke markt in de directe omgeving van Uden. Onze experts helpen u met het ontwerpen, installeren en onderhouden van inbraak- en brandbeveiligingssystemen, camerasystemen en andere slimme beveiligingsoplossingen. Wij zijn BORG gecertificeerd en werken met merken als Alphatronics en Hikvision om de hoogste kwaliteit te garanderen. Ons team staat altijd klaar om u van het juiste advies te voorzien.

Naast het monteren en installeren van beveiligingssystemen engineeren wij de beveilingsinstallaties en staan wij altijd klaar om u van het juiste advies te voorzien. Daarnaast zorgen wij natuurlijk voor de inbedrijfstelling en het service en onderhoud van de systemen. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijf of gebouw optimaal beschermd is tegen inbraak of brand. Wij richten ons specifiek op de zakelijke markt. Ook verzorgen wij overlappende werkzaamheden op het gebied van ICT, datanetwerken, telecom en toegangscontrole.

Neem contact op voor meer informatie over hoe wij uw bedrijf of gebouw kunnen beschermen.

Contact

Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen!


Tel.: 0413-273559
Email: info@vbv.nl

Contactformulier