Fijn dat je er bent!
Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan. We gebruiken ze niet voor marketingdoeleinden.

Oke

Bakkerslijn Chili

Voor onze opdrachtgever hebben wij een bakkerslijn geautomatiseerd voor een industriële bakker in Chili. Het automatiseren van de bakkerslijn bestond uit de hardware engineering, de software engineering, het bekabelen van de machine in de machinefabriek in Oss en het aansluiten en inbedrijfstellen van de machine in Chili. Vanwege de hoeveelheid sensoren en ventielen hebben wij ervoor gekozen om voor deze lijn gebruik te maken van decentrale IO modules.

Nadat we de machine op locatie in Oss hebben bekabeld is één van onze monteurs naar Chili gegaan om de bakkerslijn op locatie in Santiago de Chile verder elektrisch aan te sluiten. Nadat de machine elektrisch is aangesloten is ook één van onze programmeurs naar Chili gegaan om daar, samen met onze monteur, de machine te testen, in te regelen en inbedrijf te stellen. Inmiddels is de machine in productie en kunnen we spreken van een geslaagd eindresultaat!

Contact

Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen!


Tel.: 0413-273559
Email: info@vbv.nl

Contactformulier