Fijn dat je er bent!
Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan. We gebruiken ze niet voor marketingdoeleinden.

Oke

Thomas® SmartFlow regelt een optimaal klimaat voor vleesvarkens

In het Brabantse Odiliapeel worden twee gloednieuwe vleesvarkenstallen gebouwd. Een nieuwbouw project dat voldoet aan de jongste eisen op het gebied van dierenwelzijn, milieu en brandveiligheid. Een van de twee stallen, waar 1728 vleesvarkens en 2304 biggen gehuisvest zullen worden, is sinds kort in gebruik genomen. 

Het Thomas® systeem regelt in deze stal een optimaal klimaat op basis van SmartFlow ventilatie. Bij Thomas® Smartflow wordt het drukverschil tussen de afdeling en het centrale kanaal gemeten en zo wordt er bepaald hoeveel lucht er verplaatst moet worden in de afdelingen. Verse lucht komt de stal binnen via inlaatventielen, aangedreven door de SmartWinch. Via een ventilatieplafond in de afdeling komt de verse lucht bij de dieren. De afzuiging van de lucht wordt geregeld middels ADU-kleppen.

Naast het klimaat regelt Thomas® hier ook het dimmen van de LED verlichting in de afdeling. De Smartlink-RM maakt het mogelijk dat deze stal ook eenvoudig op afstand te bedienen is met de app op de smartphone of thuis vanaf de PC. Thomas® regelt het!

Contact

Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen!


Tel.: 0413-273559
Email: info@vbv.nl

Contactformulier