Fijn dat je er bent!
Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan. We gebruiken ze niet voor marketingdoeleinden.

Oke

Beveiligingsoplossingen bieden de optimale veiligheid voor bedrijven en gebouwen. Naast het monteren en installeren van beveiligingssystemen engineeren wij de beveilingsinstallaties en staan wij altijd klaar om u van het juiste advies te voorzien. Daarnaast zorgen wij natuurlijk voor de inbedrijfstelling en het service en onderhoud van de systemen.

Beveiligingsoplossingen bieden de optimale veiligheid voor bedrijven en gebouwen. Zo kunnen ongewenste bezoekers door middel van inbraakbeveiliging worden geweerd en kan door middel van een brandbeveiligingssysteem uw gebouw beschermd worden tegen brand. En wilt u uw pand van buiten beschermen? Dan mag camera- en buitenbeveiliging niet ontbreken. Met slimme beveiligingssystemen is er steeds meer mogelijk zoals het koppelen en integreren van verschillende slimme systemen.

Wij zijn een BORG gecertificeerd beveiligingsinstallateur. Onze experts denken graag met u mee over een beveiligingsoplossing die past bij uw gebouw en uw wensen. Naast het geven van advies, engineeren, monteren en installeren wij de beveiligingsinstallaties en zorgen wij natuurlijk voor de inbedrijfstelling van de systemen. Bovendien kunnen we zelfs het onderhoud voor u uit handen nemen. 

Wij installeren en onderhouden onder andere:

  • Inbraaksystemen
  • Brandbeveiligingssystemen
  • Camerasystemen

Daarnaast verzorgen wij eventueel overlappende werkzaamheden op het gebied van ICT, datanetwerken, telecom en toegangscontrole. 

Wij zijn van mening dat kwaliteit voorop staat en daarom werken wij onder andere met de merken Hikvision en Alphatronics.

Contact

Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen!


Tel.: 0413-273559
Email: info@vbv.nl

Contactformulier